Meniu principal:

Incalzire-ieftina.com


Du-te la cuprins

Productie peleti

OFERTE

LINIE INDUSTRIALA PRODUCTIE PELETI

ECHIPAMENT Compact PT. PRODUCTII MICIGeneratie noua de instalatii hydrodinamice.De la materia prima la ambalarea in saci numai 20 m2.Productie complet automatica.Teleasistenta via Internet 24 / 24 h.Capacitati: 500 -2.000 kg/h.Putere instalata: 85 - 180 kw.Diametru peleti 6-8 mm.Lungime peleti 2,0 -3,5 mm.Calitate O-NORM,DIN-PLUS.Dotare tehnica ca : EASY - START, LOAD SENSING si consumul redus de energie electrica dar in mod special PRETUL,reprezinta ulterioare avantaje,comparativ cu cele mecanice.

Instalatia ideala destinata micilor producatori.Nu poate lipsi din ferme,industria lemnului si gospodarii.Productivitate 100 - 200 kg/h.
Ocupa un spatiu extrem de redus avand lungime = 3,2 m , latime = 1,9 m , inaltime = 2,4 m.Se poate manevra usor.Poate fii transportata oriunde si oricand este necesar.Executa in mod automatic toate etapele tehnologice: rafinare,peletizare,racire si ambalare in saci.Controlul este asigurat de software cu sistem PLC.Potenta electrica 30 - 45 kw.

DE CE PELETI ?

Peletii sunt combustibili cu ardere curata si o alternativa de incalzire cu cost stabil.Constituie o forma de biomasa solida fabricata din aschii, rumegus,tocatura din resturi vegetale sau culturi energetice dedicate.Mai ieftini cu 20-25% fata de gazul natural iar puterea calorica este aproape dubla de cea a lemnului :1 kg peleti poate produce 4,7 kw sau 17 MJ/kg.
Sunt ecologici, arzand aproape fara emisii de fum.Se depoziteaza cu usurinta,fiind ambalati in saci de 15 kg.Sunt nepoluanti:cantitatea de CO2 provenita din ardere este egala cu cantitatea folosita de copaci pentru a creste.

Combustibil de viitor

Configuratia instalatiilor se stabileste in functie de exigentele si posibilitatile producatorului.
O descriere cat mai exacta a intentiilor Dvs. pentru productia de peleti ne poate ajuta la stabilirea solutiei potrivite.

Este foarte important de mentionat tipul de materie prima.Matrite,role,cilindri si camasi sunt diferite.
Atunci cand se schimba materialul este necesara si schimbarea acestora.
Dupa intrarea in productie a echipamentelor se va putea constata ca procesul de obtinere a peletilor (care pare ceva foarte simplu)
necesita multa atentie pt. a produce peleti de calitate.

Va rugam sa completati acest formular pentru a intocmi o propunere de oferta.
Colaborarea cu clientul incepe din momentul cand se configureaza un echipament.Daca informatiile furnizate sunt incomplete
nu putem furniza solutii.

Solicitam oferta*:

ACASA | OFERTE | TEHNOLOGII | CONTACT | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal